Skip to main content

In 2010 startte The Tipping Point het Green Team. Dit naar aanleiding van de ontwikkelingen tijdens de klimaattop van Kopenhagen. Dat de politiek niet tot overeenstemming zou komen over de aanpak van klimaatverandering zagen steeds meer mensen in. Het bedrijfsleven speelt bij de noodzakelijke transitie een belangrijke rol. Vandaar dat het Green Team zich dan ook richtte op klimaatverandering binnen organisaties. Als een ware wervelwind kwam het Green Team de afdelingen wakker schudden. Met spannende performances over lichtknopjes, segway races door de gang, quizzen in de lift of vega proefsessies in de kantine was er met het Green Team altijd reuring in de tent. Opdrachtgevers waren onder meer de gemeenten Den Haag en Rotterdam, PriceWaterHouseCoopers, Professional Passionates en de befaamde Plug ‘n Parties van The New Motion.

The Green Team is een initiatief van Lisette Kreischer en Tom van de Beek en werd uitgevoerd in samenwerking met Job Reuten, Marloes Engelhard en Mark Kulsdom.

 

Leave a Reply